Wat we doen

CoachRegie kan op het gebied van coaching en training alle processen uit handen nemen, maar op verzoek ook een afgebakend vraagstuk.
Een vaste coachregisseur voor jouw organisatie

Een vaste coachregisseur

Samenwerken met CoachRegie betekent dat je een vaste coachregisseur krijgt voor jouw organisatie. De coachregisseur is een strategische sparringpartner voor directie en management of voor HR en Learning en Development. Maar de coachregisseur is er ook voor individuele medewerkers met een coachvraag of teams met ontwikkelbehoefte.

Wat regisseert CoachRegie?

CoachRegie kan op het gebied van coaching en trainingen alle processen uit handen nemen, maar op verzoek ook voor een afgebakend vraagstuk worden ingezet. Hieronder vind je voorbeelden van onze werkwijze en welke rol CoachRegie in jouw organisatie kan spelen.
Waar sta je als organisatie en wat heeft jouw organisatie op dit moment nodig? De coachregisseur bespreekt samen met jou hoe ontwikkeling van medewerkers, teams of management het beste ingezet kan worden in de organisatie en hoe de samenwerking zal zijn.
Met de kennis van de markt en kennis over beproefde coachmethodieken, trainingen en interventies kan CoachRegie advies geven over wat bij jouw organisaties en bij het vraagstuk van jouw organisatie past. Zodat je gefundeerde beslissingen kunt nemen.
CoachRegie verzamelt de coaches om je heen die jouw organisatie nodig heeft of sterker maakt. Daarvoor heeft CoachRegie toegang tot een exclusief netwerk van meer dan 100 professionele coaches, trainers en therapeuten met een bewezen trackrecord.
Als organisatie wil je niet te veel betalen. CoachRegie kent de markt van coaching en training van binnenuit en kan ondersteunen bij het aanvragen van offertes en adviseren over de prijs. Zodat je waar krijgt voor je geld en binnen je budget voor ontwikkeling blijft.
De kracht van CoachRegie is onze persoonlijke aanpak. De intakes van alle individuele coachvragen lopen via de coachregisseur. Dit zijn verdiepende gesprekken om de ontwikkelvraag te verhelderen, doelen te stellen en te zorgen voor een goede match met de best passende coach.
Wie aan de slag wil met leiderschapsontwikkeling komt terecht in een wirwar van visies en technieken, van agile werken tot dienend leiderschap. CoachRegie adviseert en kijkt daarbij naar wat past bij het vraagstuk en de huidige fase van jouw organisatie.
Teamcoaching is zo veel meer dan ‘een dagje teambuilding’. Samen ontwerpen we een passend ontwikkeltraject. Daarvoor zetten we onze jarenlange ervaring en expertise in met teamcoaching, dat doen we met oog voor wat er leeft en speelt in jouw team
Welke training of workshop sluit op dit moment aan bij de vraag of behoefte in je organisatie? We adviseren niet alleen, maar ontwerpen ook trainingen en workshops. Ook regisseren we ontwikkeldagen met workshops voor de gehele organisatie.
Welke trainer, welke coach, welke methode, welke aanpak? Misschien is dat voor jou geen dagelijkse kost, voor ons wel. We kennen de juiste partijen en kunnen snel schakelen met de beste professionals in de markt.
We maken de kwaliteit en effecten van coaching en trainingen zichtbaar door niet alleen te kijken naar individuele coachvragen, maar naar het totaalplaatje van jouw organisatie. Zo krijg je grip op proces en verleg je het accent van individueel leren naar leren als organisatie.
Grip op al je processen rondom coaching en training en tegelijkertijd nieuwe inzichten. Op hoofdlijnen kunnen we informatie bijhouden en rapporteren. De indicatoren spreken we samen af. Uiteraard doen we dat geanonimiseerd en geheel AVG-proof.
Passend bij jouw organisatie ontwikkelen we seminars, masterclasses of ontwikkeldagen met workshops, sprekers en coaches.

“Als je verbinding wilt in een organisatie, moeten medewerkers eerst in verbinding zijn met zichzelf”

AKF zakelijk -1N0A9685