Over CoachRegie

Samen willen we betekenis geven aan de positieve gezondheid van medewerkers en de waarde van coaching vergroten.
3500

Regisseur van ontwikkeling

Medewerkers begeleiden bij hun ontwikkeling is belangrijker dan ooit. Maar hoe meet je het effect en de kwaliteit van coaching en training in je organisatie? Hoe vind je de juiste coach of trainer? De markt is ondoorzichtig met een wirwar aan coaches, trainers, methodieken en interventies. Daarnaast mis je, door elke coachvraag individueel te behandelen, de kans om als gehele organisatie te leren van de vraagstukken die leven op de werkvloer. CoachRegie zorgt dat jij de regie op de ontwikkeling weer in handen krijgt, door ontwikkeling goed te organiseren en de best passende coaches en trainers voor jouw organisatie in te zetten.

Regisseur van verandering

Uiteindelijk draait coaching om verandering. In een wereld die veel van ons vraagt is de waarde van coaching daarom groter dan ooit. Organisaties die kiezen voor een samenwerking met CoachRegie blijven niet hetzelfde. De inzet van coaching en training via CoachRegie verandert de mensen die er werken, het verandert de teams waarin ze samenwerken en uiteindelijk verandert het ook de organisatie waarvoor de mensen werken.

1920 x 1080
CoachRegie - homepagina foto

Regisseur van verbinding

Het vinden van goede coaches en trainers valt niet mee. Er zijn veel coaches en trainers en oneindig veel methodieken. Het is soms lastig om het kaf van het koren te scheiden. CoachRegie verbindt organisaties, teams en individuen met de coaches en trainers die bij ze passen. Door de verbinding te leggen tussen ontwikkelvragen op het gebied van individu, team en de hele organisatie ontstaan waardevolle matches en waardevolle inzichten.

“Met de ontwikkeling van mensen
ontwikkel je je organisatie”

Regisseur van kwaliteit en resultaten

CoachRegie is een netwerkorganisatie waarin meer dan 100 professionele coaches, trainers en therapeuten samenwerken aan de groei en ontwikkeling van mensen, teams én organisaties. CoachRegie bewaakt de kwaliteit van de coaches en evalueert het effect van de ingezette coachingstrajecten. Zo verandert coaching van een ongrijpbaar en kostbaar instrument in een investering met tastbare resultaten.

“Coachen is eigenlijk één- op- één leren”

verbinding op alle niveaus in de organisatie