Contact

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om CoachRegie in te zetten voor jouw organisatie? Neem contact op met Yvette, Marleen, Angelique, Diana of Lian.

Yvette Stemerding - contactpagina
Yvette Stemerding

Yvette Stemerding is oprichter van CoachRegie. Het ontwikkelen van eigen talent en jezelf uitdagen houdt bij haar nooit op en die ontwikkeling en uitdaging gunt ze anderen ook. Ze gelooft in purpose driven organisaties met impact op mens en maatschappij. Haar missie met CoachRegie is om de waarde van ontwikkeling te vergroten in organisaties.

Marleen Haverkate - Groen
Marleen Haverkate - Groen

Marleen Haverkate – Groen is Coachregisseur in Oost NL. Een Coach Regisseur bij ons is iemand met een bak ervaring in het coachvak en die zich blijft ontwikkelen. En dat kan je zeker zeggen van Marleen, haar rugzak met ervaring puilt uit en nog steeds blijft ze zich ontwikkelen. Bij CoachRegie gaan we voor de best passende coach en daarvoor is een deskundig triage gesprek aan de voorkant van een traject ons unieke talent. Onze ervaring is dat mensen met een ontwikkelvraag niet precies weten wat hun echte vraag is en ook niet welke soort coaching daarbij past. Nou daar is Marleen dus voor.

Angelique Ebbinkhuijsen
Angelique Ebbinkhuijsen

Angelique Ebbinkhuijsen is Coachregisseur in West NL. Centraal in haar aanpak staat het ontdekken van en bewegen naar de bewuste eigen keuze. Met haar oprechte interesse in de ander, kijken naar mogelijkheden en passie om mensen met elkaar te verbinden, past zij perfect in ons team en weten we dat onze deelnemers een coach hebben die bij hem/haar past.

Diana Mos
Diana Mos

Diana Mos is Coachregisseur in regio Arnhem-Nijmegen. Als coachregisseur moet je goed tussen de regels door kunnen luisteren naar de echte coachvraag, laat dat nu het talent van Diana zijn. En het is een fijn en warm mens met een mooie visie op ontwikkelen.

Lian Meerstadt 2
Lian Meerstadt

Lian Meerstadt is als officemanager bij CoachRegie de duizendpoot die alles regelt. Van de interne en externe communicatie en het beheren van de administratie. Altijd toegankelijk en benaderbaar voor vragen en denkt graag mee met opdrachtgevers om tot het gewenste resultaat te komen.

Mik Bosch
Mik Bosch

Mik Bosch is als content marketeer de verantwoordelijke voor het beheer van de sociale media platformen. Met een goede portie creativiteit, verantwoordelijkheid en empathie zorgt Mik ervoor dat CoachRegie ook in de onlinewereld doet waar we goed in zijn: verbinding maken.

Stuur ons een berichtje

We gaan graag met je in gesprek!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.