Contact

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om CoachRegie in te zetten voor jouw organisatie? Neem contact op met Yvette, Maya, Marleen of Lian.
Yvette Stemerding - contactpagina
Yvette Stemerding
Yvette Stemerding is oprichter van CoachRegie. Het ontwikkelen van eigen talent en jezelf uitdagen houdt bij haar nooit op en die ontwikkeling en uitdaging gunt ze anderen ook. Ze gelooft in purpose driven organisaties met impact op mens en maatschappij. Haar missie met CoachRegie is om de waarde van ontwikkeling te vergroten in organisaties.
Maya Kalis
Maya Kalis
Maya kalis is Coachregisseur in West NL bij CoachRegie. Ontwikkeling is een rode draad in Maya’s leven en houdt nooit op. Van fysiotherapie, orthomoleculair therapie, integratieve psychotherapie tot elke maand wel een ander spectrum van ons ontwikkelvak. Als Coachregisseur zorg ze voor de best passende coach voor onze deelnemers en dan moet je heel wat ontwikkelervaring en nieuwsgierigheid in huis hebben. Dat is wel aan Maya toevertrouwd.
Marleen Haverkate - Groen
Marleen Haverkate - Groen
Marleen Haverkate – Groen is Coachregisseur in Oost NL. Een Coach Regisseur bij ons is iemand met een bak ervaring in het coachvak en die zich blijft ontwikkelen. En dat kan je zeker zeggen van Marleen, haar rugzak met ervaring puilt uit en nog steeds blijft ze zich ontwikkelen. Bij CoachRegie gaan we voor de best passende coach en daarvoor is een deskundig triage gesprek aan de voorkant van een traject ons unieke talent. Onze ervaring is dat mensen met een ontwikkelvraag niet precies weten wat hun echte vraag is en ook niet welke soort coaching daarbij past. Nou daar is Marleen dus voor.
Lian Meerstadt - contactpagina
Lian Meerstadt
Lian Meerstadt is als officemanager bij CoachRegie de duizendpoot die alles regelt. Van de interne en externe communicatie en het beheren van de administratie. Altijd toegankelijk en benaderbaar voor vragen en denkt graag mee met opdrachtgevers om tot het gewenste resultaat te komen.

Stuur ons een berichtje

We gaan graag met je in gesprek!