Voor wie?

CoachRegie is dé partner voor organisaties die de waarde zien van coaching en willen blijven ontwikkelen.

Voor wie is Coachregie?

Wil jij de waarde van ontwikkeling vergroten in jouw organisatie? CoachRegie is dé partner voor organisaties die de waarde zien van coaching en training en willen blijven ontwikkelen. Met CoachRegie krijg je een coachregisseur met veel ervaring die je bij alle processen kan ontzorgen en toegang heeft tot een netwerk van meer dan 100 professionele coaches en trainers.
verbinding op alle niveaus in de organisatie

CoachRegie: voor verbinding op alle niveaus in de organisatie

In veel organisaties gaat het als volgt: er is een team of leidinggevende, er is budget, er is een coach- of trainingsbehoefte en vervolgens wordt er op verschillende plekken in de organisatie op verschillende manieren invulling gegeven aan de groei en ontwikkeling van professionals. Geweldig natuurlijk, dat mensen willen blijven leren en investeren in zichzelf door middel van training of een coach. Maar wat levert het eigenlijk op voor de organisatie?

CoachRegie voor individuele professionals

Zit jij of één van je collega’s even niet lekker in z’n vel? Twijfel je of je nog wel op de juiste plek zit en ben je op zoek naar het antwoord op de vraag wat voor jou een logische vervolgstap is in je loopbaan? Om als organisatie en als teams in verbinding met elkaar te zijn, is het belangrijk dat je in verbinding staat met jezelf. Daarom is coaching op individueel niveau een belangrijke en onmisbare schakel in het proces van groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Je leert één-op-één hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.

Training voor individuele professionals
Coachregie voor organisatieontwikkeling

CoachRegie voor leidinggevenden, managers en directieleden

In je functie als directeur, manager of leidinggevende heb je veel rollen, taken en verantwoordelijkheden. Als je dan ook nog een coachende rol krijgt toebedeeld in de persoonlijke ontwikkeling van je teams of individuele medewerkers kan dat iets zijn waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. CoachRegie kan helpen om coachende vaardigheden te verbeteren of aan de slag gaan met leiderschapsontwikkeling in directie- en managementteams. Maar het kan ook heel goed dat je het stukje coaching uitbesteedt aan CoachRegie omdat je weet dat jij als directeur, manager of leidinggevende waardevoller bent voor de organisatie als jij je focust op andere taken. Wie durft te leiden, durft ook los te laten.

''Als onze mensen niet in beweging komen,
dan staat de hele organisatie stil''

CoachRegie voor teams

Als het gaat om onze liefdesrelaties of vriendschappen, vinden we het heel gewoon om ‘aan onze relatie te werken’. Op je werk is dat minstens zo belangrijk, sterker nog: je brengt vaak meer tijd door met je collega’s dan met je beste vrienden, je partner of kinderen. Om als team goed te blijven functioneren, is het ook goed om aan de relatie te blijven werken. Dat betekent openstaan voor elkaar en elkaars ideeën, de ruimte en veiligheid voelen om jezelf te kunnen zijn in het team en elkaar feedback kunnen geven zodat je als team kunt blijven groeien. CoachRegie werkt graag samen met jouw team aan een nog betere relatie en samenwerking.

Ontwikkeling van teams

“Verzamel de coaches om je heen,
die jouw organisatie nodig heeft”

CoachRegie voor organisatieontwikkeling

CoachRegie voor organisaties

Wie zijn we eigenlijk als organisatie, waar staan nu voor en waar willen we straks staan? Ook jouw organisatie is waarschijnlijk volop in verandering en beweging. Dat vraagt dat ook de mensen in je organisatie kunnen en willen veranderen en meebewegen. Want uiteindelijk moeten de mensen in je organisatie het doen. CoachRegie kan voor verbinding zorgen in je organisatie door op alle niveaus te kijken wat er nodig is om te zorgen dat de gewenste beweging of verandering op gang komt.

Leren als organisatie

CoachRegie is actief op organisatieniveau, op teamniveau en individueel medewerkersniveau en verbindt deze niveaus met elkaar zodat nieuwe inzichten ontstaan. Zijn er veel coachvragen over een gebrek aan motivatie, ervaren veel medewerkers gebrek aan leiderschap, zitten veel collega’s op het randje van een burn-out? Al snel ontstaan er patronen en inzichten waar je als gehele organisatie van kunt leren.

leren als organisatie

“Wie durft te leiden, durft ook los te laten”

een echte leider durft los te laten