Marleen Haverkate - Groen

Life- en loopbaancoach

Marleen Haverkate - Groen

Wie ben je als mens, privé?

Ik ben Marleen Haverkate-Groen, moeder, echtgenote, positief ingesteld, met humor, inspirator, rechts-breinige-links-breiner, beelddenker, coach, trainer, therapeut, bruggenbouwer. Samen met mijn echtgenoot zijn wij gelukkig met onze 4 kinderen, 2 honden, 4 kippen en 3 schaapjes. Geboren in het bourgondische zuiden, getogen in Enschede en inmiddels jaren met veel plezier woonachtig in het buitengebied van Rekken, een klein dorpje nabij Eibergen-Haaksbergen.

Begeleiding naar een gezond en waardevol leven

Mede door mijn eigen kinderen kwam ik na veel omzwervingen op werkgebied in aanraking met de integrale geneeskunde, het raakte mij wat hier gebeurde omdat er aandacht was voor de oorzaken van klachten. Toen wist ik meteen dat ik hier meer van wilde weten én leren. Vanuit mijn brede interesse en de drive ieder zo effectief mogelijk te kunnen begeleiden op hun weg naar een gezond en waardevol leven, heb ik destijds gekozen voor de opleiding tot Psycho-dynamisch therapeut. Inmiddels zo’n 13 jaar geleden heb ik vanuit vertrouwen en bevlogenheid gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap als coach en therapeut. Mijn missie is om mensen te faciliteren in hun persoonlijke proces in het (her)vinden van eigenheid, zelf-vertrouwen en veerkracht om hun leven voluit met plezier te leven.

Mijn kracht en specialisme

Ieder mens is uniek elk met eigen talenten, daarom is elk begeleidingsproces ook uniek. Het geeft mij energie als ik ogen weer zie stralen. Vanuit een positieve benadering met humor en no-nonsense mix ik intuïtief coaching en therapie. Zodanig dat er weer flow wordt ervaren om die keuzes te maken welke kloppen voor een waardevol leven. Graag kom ik met je in gesprek.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363