Lotte Sander

Voorbij je hoofd, naar je hart 

Lotte Sander

Wie ben je als mens?

De bijzondere en unieke kant van mensen zien, is iets wat ik altijd al bij me heb gedragen en is iets waar ik me dagelijks over kan verwonderen. Ik ben gek op koken (en eten), gezelligheid, samen lachen en ik ben een verspreider van positieve energie. Het prachtige en nuchtere Twente is de plek waar ik ben geboren en waar ik woon. Daar wandel ik graag en geniet ik volop van de natuur, de ruimte en de rust. Ik kies graag mijn eigen pad, ben soms een tikkeltje eigenwijs en houd van ontwikkeling.

Waarom ben je coach?

Ik geloof dat wij als mens, door zowel privé als professioneel helemaal onszelf te zijn, onze grootste bijdrage kunnen leveren en dat dit bijdraagt aan ons eigen geluk. In een wereld waar veel aandacht is voor digitalisering, automatisering, online verbinding, kostenbesparingen en slim ingerichte processen, verlies je soms de waarde van het mens-zijn uit het oog. En juist door de mooiste versie van jezelf te zijn, kun je waarde toevoegen. In mijn eigen zoektocht heb ik ontdekt dat het mijn kracht is, om die van anderen naar boven te halen. Dat voelt zo wezenlijk, ik krijg er een bak energie van en het tovert een grote glimlach op mijn gezicht!

Wat is jouw specialisme?

Het is mijn kracht om die van anderen naar boven te halen. Dat doe ik met mijn hart. Ik werk puur en licht, heb een groot inleveringsvermogen, een haarscherpe intuïtie en werk altijd met een glimlach. Loopbaanvraagstukken, talentontwikkeling, identiteitsontwikkeling, teamcoaching en positieve gezondheid.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363