Léon Vastenburg

‘Minder pleasen, meer plezier’
Léon Vastenburg

Wie ben je als mens, privé?

Hi, ik ben Léon. Enthousiast, vrolijk en oprecht geïnteresseerd in hoe anderen door het leven bewegen. Altijd uitgaande van het positieve bij de ander én van het leven. Om die reden heb ik veel in het buitenland gewoond en gewerkt, veel verschillende mensen ontmoet, zeker omdat dit vanuit mijn horeca-achtergrond was. Altijd in contact met mensen.

Vroeger wilde ik dierenarts worden

Maar toen HAVO het hoogst haalbare leek, is het horeca en zorg geworden. Toch zijn dieren, en met name de natuur, iets wat mij altijd getrokken heeft. Ik ben dolgraag buiten in het bos of in de tuin in een rustige en natuurlijke omgeving. Terug naar de rust en natuur die wij in wezen allemaal zijn.

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Ik merkte dat de huidige wereld gestoeld is op ‘meer, meer, meer’, op concurrentie, afscheiding en een eindeloze focus op macht, status en geld. Al van kinds af aan voelde ik dat positiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding met alles mijn tweede natuur is. Ik zie het als mijn roeping om zoveel mogelijk mensen terug te brengen naar dat gevoel in zichzelf, waardoor we een wereld creëren van liefde, overvloed en verbinding. Er is genoeg voor iedereen!

Mijn specialisme: minder pleasen, meer plezier!

Mijn specialisme is pleasers, en dan met name de horecaleidinggevenden. Door veel te veel zelf te doen, iedereen te vriend willen houden en continu met werk bezig te zijn lopen ze ergens in hun leven volledig vast. Ze voelen dat dit ook niet alles is. Samen onderzoeken we waar de schort wringt, brengen we het leven en de persoon tot rust en helen we oude patronen die niet meer dienen. Zodat ze vrij en moeiteloos verder kunnen. Minder pleasen, meer plezier!

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363