Jonna Menthen

Coach voor persoonlijk ontwikkeltrajecten, 2e spoor re-integratie en outplacement.

Wie ben ik als mens wordt er gevraagd…

Super complex met alles erop en eraan. Ik woon heerlijk rustig in de mooie Achterhoek waar ik echt van geniet. De stilte de ruimte en de natuur heb ik nodig om in balans te komen en te blijven.

Daarnaast hou ik op z’n tijd van wat reuring; lekker op stap , uit eten en diepgaande gesprekken voeren. De diepgaande gesprekken gaan vaak over systemen en over hoe ik en de ander in het leven staat. Over wat er om ons heen gebeurt en welke invloed dit heeft op ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau.

Ik mediteer dagelijks en ben verzot op honden. Iedere dag verwonder ik mij opnieuw en ik vind mijzelf positief in het leven staan.

Mijn interesse is erg breed en ben oprecht nieuwsgierig naar de medemens. Door mijn twee uitersten samen te voegen ben ik wie ik nu ben. Super zakelijk en enorm spiritueel.

Wat ik als kind vroeger wilde worden?

Als kind wilde ik vroeger psychiater worden of dierenarts. Psychiater omdat ik dacht de mens te begrijpen waar een ander “afhaakte”. Ik zag meer dan de buitenkant en juist in de binnenkant kan genezing plaats vinden.

Dierenarts omdat ik van dieren hou.

Waarom ben ik coach geworden?

Ik ben coach geworden omdat ik met verschillende mensen de beste gesprekken kan voeren die er bestaan. Zo mooi om iets aan te raken wat de ander oppakt om verder te gaan! Ik vind het heerlijk om inzichten te delen en bewustwording te creëren. Wanneer ik mijn coachee kan begeleiden naar zijn of haar krachtbron en wanneer deze krachtbron wordt ervaren, dan is mijn traject geslaagd.

Wat mijn specialisme is in coaching?

Mijn specialisme in coaching is alles wat met werk te maken heeft. Van persoonlijke ontwikkel trajecten om bijvoorbeeld je balans te hervinden tussen werk en privé, inzicht te geven in kwaliteiten en vaardigheden, hoe functioneer ik in een team tot en met 2e spoor re-integratie trajecten en outplacement.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363