Jessica Opdenoordt

Coach om mensen gelukkiger te maken
Jessica Opdenoordt

Wie ben je als mens, privé?

Positief, open, zorgzaam en genuanceerd zijn kernwoorden die mij omschrijven. Ik ben graag in het gezelschap van mensen die me dierbaar zijn, maar vind het ook heerlijk om alleen in de natuur te wandelen. Samen met mijn 2 kinderen van 19 en 17 jaar woon ik in Winterswijk, maar ben ook regelmatig in Lochem bij mijn vriend. Ik kan erg genieten van kleine dingen, een mooie bloem, een goed boek of lekker eten. Daarnaast reis ik ook graag, ontdek andere culturen en steden en zoek af en toe het avontuur op door iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan, zoals afgelopen zomer te gaan skydiven.

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Als kind wilde ik juf, moeder, advocaat en politieagent worden. Sinds 9 jaar geef ik trainingen, dus het juf zijn is gelukt. Dankbaar ben ik dat ik moeder heb mogen worden van 2 geweldige kinderen, waarbij ik uiteraard ook wel eens politieagent heb moeten spelen. De reden waarom ik advocaat wilde worden is dat ik er toen al in geloofde dat iedereen een tweede kans verdiend. Ik had en heb nog steeds een enorm rechtvaardigheidsgevoel.

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Naast mijn werk als HR-adviseur ben ik coach geworden, omdat ik mensen gelukkiger wil maken. Zelf heb ik, mede dankzij coaching en NLP-trainingen, de minder leuke dingen in het leven kunnen omzetten in iets positiefs. Als je mensen bewustwording, keuzes, inzicht in hun patronen en hierdoor geluk kunt geven is dat voor iedereen een cadeau.

Wat is jouw specialisme?

In mijn coaching richt ik mij op mensen die zichzelf op plek 10 zetten. Mensen met burn-out (achtige) klachten, met weinig energie, die veel bezig zijn met hun omgeving, veel oordelen over zichzelf en anderen en dit graag willen veranderen. Hoe zorg je nu goed voor jezelf, bewaak je je grenzen, zonder dat het egoïstisch voelt. Daarnaast help ik gescheiden mensen die het lastig vinden om hun verdriet en boosheid een plek te geven en een goede balans te vinden in hun relatie met hun ex-partner. Maar ook ten aanzien van eventuele kinderen, ex-schoonfamilie of gezamenlijke vrienden. Bij mijn coaching maak ik onder meer gebruik van diverse NLP-technieken.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363