Janske Tamaëla

stress & burn-out coach

Janske Tamaëla

Als klein meisje luisterde ik al graag naar andere mensen

Ik verwonderde mij over het gedrag en de motieven van anderen. Ik genoot ervan volwassenen te observeren, te kijken hoe ze zich gedragen en te bedenken welk verhaal er achter hun gedrag zat. De verwondering van dat kleine meisje en het graag luisteren naar een ander, heb ik nog steeds. Mijn kracht zit in het doorzien van mensen en het hebben van een empathische luisterhouding. Dat ik voor het coach vak heb ik gekozen is dus een logische plek. Ik houd van de diepgang en verbinding. In alle rust nieuwsgierig luisteren naar het verhaal van mijn gesprekspartner en met mijn vragen tot de kern te komen, geeft mij veel voldoening.

Voorliefde voor mooie dingen en lekker eten

Ik heb een voorliefde voor mooie dingen en lekker eten. Een gezellige avond met goed eten en chocolade als afsluiter word ik erg gelukkig van. Samen met mijn gezin woon ik in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen. Waar ik dagelijks een flinke wandeling maak met onze hond. Lekker de natuur in, de rust vinden en daarna met een grote mok thee, boek en dekentje de bank op.

Ogen weer zien stralen

In Elst heb ik ook mijn praktijk. Een fijne, huiselijke plek waar ik anderen help met het opruimen van stress. Met mijn specialisatie en eigen ervaring in stress en burn-out help ik mijn cliënten stapsgewijs uit een moeilijke periode. In mijn coachpraktijk doe ik wat ik het liefste doe, mijn sensitiviteit en doelgerichtheid inzetten om anderen te laten groeien. Om ogen weer te zien stralen is mijn kers op de chocoladetaart en de bevestiging voor mijn keuze voor mijn prachtige vak.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363