Geert Jurrie Schutte

Muziekcoach

De top van de berg

Als kleine jongen van een jaar of 10 liep ik vaak ver voor mijn ouders uit naar de top van de berg. Steeds nieuwsgierig hoe de wereld er aan de andere kant uitzag. Die nieuwsgierigheid drijft mij ook in mijn werk als coach. Soms zijn er vragen en uitdagingen waar je als een berg tegenop ziet. Ik ga dan graag met je op pad om te ontdekken wat er aan de andere kant van de berg (of dal) is.

Ik wist de lat wel hoog te leggen...

Mijn naam is Geert Jurrie, ik woon in Maartensdijk met Myrte en onze drie jongens. Als jongste van het gezin wilde ik vroeger vooral ‘groot’ worden; een grote voetballer, held of baas van de wereld. Ik wist de lat wel hoog te leggen…. Uiteindelijk heeft mijn nieuwsgierigheid naar wie ik ben, de weg geopend naar persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.

Terugkijken om te leren, vooruitkijken om te groeien

Mijn naam bestaat uit twee delen, een vernoeming naar mijn beide ouders. En dus voor mij ook een combinatie van twee kanten waaruit ik besta en waarmee ik steeds meer speel. Zo ben ik intuïtief, gevoelig en spiritueel en tegelijk sta ik stevig met beide benen op de grond. Ik maak graag de beweging naar buiten, ga uitdagingen aan, onder andere door het lopen van marathons. En door muziek te maken en te zingen maak ik de beweging naar binnen, naar het gevoel. Deze passie komt terug in mijn specialiteit als muziekcoach. Tijdens deze coaching vertel jij aan de hand van muzieknummers jouw levensverhaal. Hierdoor ontdek je (weer) wie jij bent en wat jouw talenten zijn. En het geeft je inzicht in de stap(pen) die jij hebt te zetten in jouw groei. Terugkijken om te leren, vooruitkijken om te groeien!

Samen op pad gaan, dat doe ik graag

Terugkijken om te zien wie je bent en spelenderwijs het pad gaan bewandelen van jouw groei. Ik heb vaak heel hard mijn best gedaan om ergens goed in te zijn, om iets te worden, om ok te zijn. Heb geleerd dat het allang ok is; ik ben precies genoeg, niets meer en ook niets minder. Niet te groot en zeker niet te klein. Precies genoeg, dat is iedereen en precies genoeg is voor iedereen anders.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363