Geert Jurrie Schutte

Coach

“Terugkijken om te leren, vooruitkijken om te groeien”

Als kleine jongen liep ik vaak ver voor mijn ouders uit naar de top van de berg. Nieuwsgierig hoe de wereld er aan de andere kant uitzag. Die nieuwsgierigheid drijft mij ook in mijn werk als coach. Zijn er vragen en uitdagingen waar je als een berg tegenop ziet? Dan ga ik graag met je op pad om te ontdekken wat er aan de andere kant is.

Leiderschap van mensen versterken & menselijkheid van leiders vergroten

Hoe je met de bergen in je leven omgaat vertelt alles over jou. Je doet zoals je het geleerd hebt in het leven. Wanneer je dat gaat begrijpen en steeds meer gaat zien, ontdek je dat er meerdere paden zijn die leiden tot andere bestemmingen.

  • Door (muziek)coaching help ik mensen herontdekken wie ze zijn en wat het betekent wanneer ze vandaaruit leven en werken.
  • Ik coach leiders in het inzetten van wie ze zijn in hun rol als leidinggevende.
  • Ik begeleid (leiderschaps)teams hun gemeenschappelijk leiderschapsopdracht te ontdekken
  • Ik begeleid teams en groepen in persoonlijke ontwikkeling.

Mijn aanpak: pacer van persoonlijke groei

Als fervent hardloper loop ik soms voor anderen (pacen). Op een afgesproken tempo, richting een gewenste tijd. Tijdens het lopen vraagt dit continue afstemming, vertrouwen geven en uitdagen. Dit doe ik ook als coach: ik breng mezelf in, ik loop met je mee. Ik geef vertrouwen en ik daag je uit. En ik reis mee tot het punt waarop jij zelf verder kunt gaan.

Wat je van mij kunt verwachten

  • Landen & Afstemmen: ik sluit aan op wat jij inbrengt en koppel dit aan jouw coachdoel
  • Rust & Oordeelloos: een veilige omgeving waarin jij leert in vertrouwen op jezelf stappen te zetten.
  • Hier & Nu: wat je vraag ook is, hoe je daarmee omgaat is ook aanwezig in ons contact. Ik maak je hier bewust van zodat jij in de praktijk nieuwe keuzes kunt maken.
  • Hart & Hoofd: ik combineer intuïtieve interventies met praktische handvatten en modellen.
  • Humor & Scherpte: humor geeft lucht als processen diepgaan zijn of dichtbij komen. Daar is zeker ruimte voor!

Over mij

Ik woon in Maartensdijk met Myrte en onze drie jongens. Ik ben een fervent hardloper, ik hou van de uitdagingen en vrijheid die het lopen mij geeft. Daarnaast speel ik gitaar en zing ik graag in mijn band HOME.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363