Femke Pelgrum

Vitaliteitscoach
Femke Pelgrum

Energiek, enthousiast en empathisch

Femke, vriendin van Thijs, moeder van Boet (2016), Saar & Fien (2018). Energiek, enthousiast en empathisch zo word ik in mijn omgeving gezien. Ik droomde over een eigen verloskundigenpraktijk; die heb ik ruim 17 jaar met veel plezier gehad. Uiteindelijk ben ik gestopt omdat de combinatie van onregelmatigheid met jonge kinderen voor mij erg pittig bleek. De deur dichtdoen was lastig, maar ik heb vele nieuwe mogen openen.

Ik word blij als ik mensen kan helpen

Een jaar van flink studeren ligt achter mij; de ‚ÄėMaster OERsterk coachopleiding‚Äô van Richard de Leth heb ik gevolgd, net als een cursus orthomoleculaire voedingsleer. De ACT- en NLP-vaardigheden heb ik me eigen gemaakt. Een mooi pakket aan kennis die ik goed kan gebruiken in combinatie met mijn jarenlange ervaring als verloskundige. Ik word blij als ik mensen kan helpen; met ze meedenken, andere inzichten kan geven om zo samen problemen op te lossen.

Fem-Vitaal, mijn praktijk

In mijn praktijk Fem-Vitaal kijk ik als vitaliteitscoach, mens en moeder samen met jou naar wat al goed gaat en waar de verbetering zit. De 5 vitale pijlers voeding, beweging, ontspanning, slaap en mindset vormen hierbij het uitgangspunt. We gaan de slag met het verbeteren van de balans in deze 5 pijlers. Het is bijzonder om te merken dat de kennis die ik deel met mijn cli√ęnten een grote verandering in gang zet en zij hier zoveel voordelen van ervaren. Dat mijn tips voor meer vitaliteit; de energie verhoogt, vage klachten laat verdwijnen en het zelfvertrouwen vergroot.

Een leuke moeder zijn én vol energie genieten

Wil je zwanger worden of ben je dit en wil je je baby het beste meegeven; ik help je graag! Worstel jij als jonge moeder met alle taken die je hebt en wil je ook nog goed voor jezelf zorgen, maar weet je niet meer hoe? Ik kan je helpen! Samen met jou zorg ik voor de inzichten die jij nodig hebt om weer een leuke moeder te zijn én om vol energie van het leven te genieten!

‚ÄúOntwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken‚ÄĚ

pexels-jacob-colvin-1757363