Esther Wassing - Friesen

Vitaliteits- en loopbaancoach
Esther Wassing - Friesen

Wie ben je als mens, privé?

Mijn naam is Esther Wassing en ik woon in het pittoreske en levendige dorp Azewijn in het oosten van het land. Ik ben getrouwd en happy met mijn viervoeter Meesie. Zolang ik me kan herinneren houd ik van het positief in beweging zetten van de ontwikkeling en persoonlijke groei van kinderen als ook volwassenen.

Als kind droomde ik van juf zijn

Deze passie is waarheid geworden en ik heb me ruim 20 jaar volledig ingezet binnen het onderwijs. In die jaren heb ik mij na ongeveer 10 jaar gespecialiseerd als integraal kinder- & jeugdtherapeut en in 2011 mijn praktijk KIDSpraktijk voor coachen & leren gestart. Omdat ik van uitdaging houd ben ik me gaan specialiseren als vitaliteits- en loopbaancoach. De liefde voor coaching en therapie binnen verschillende domeinen heeft zich alleen maar uitgebreid en versterkt met als kers op de taart de uitbreiding van VitaBusiness, mijn droom werd waarheid; het volledig ondernemerschap. De focus in dit bedrijf ligt op preventie m.b.t. verzuim en vitaliteitsmanagement in de vorm van coaching/ teamtraining en advies. Dit doe ik samen met mijn gezellige en deskundige compagnon Marleen Haverkate. Het is een feestje om samen te werken en elkaar de spiegel voor te houden in onze persoonlijke reis en die van een ander.

In een ieder zit een krachtbron

Als mens ben ik een persoon die gepokt en gemazeld is als het gaat om diepgaande levenslessen en wijsheid. Als puber werd ik in het gezin geconfronteerd met de duistere kant van het leven met mentaal ziek zijn. Al gauw werd mij duidelijk dat de liefde van de omgeving en zelfliefde het medicijn is om te herstellen. Een wonder door mijn toedoen geschiedde en mijn vader transformeerde in een vrij mens zonder angsten. Ik geloof dus sterk in dat er altijd in ieder een krachtbron zit en je de oplossingen bij je draagt. Door zelf vaker door de wasstraat te zijn geweest in verschillende fasen van het leven lukt het mij om dicht bij mezelf te blijven. Ik ben zeer gevoelig en mijn sterke intu√Įtie is mijn innerlijk kompas die mij helpt om jou op een liefdevolle confronterende wijze naar jezelf te laten kijken om zo je mooiste leven te kunnen leven.

Wees welkom

Kortom mijn missie is dus door mijn persoonlijke ervaring al vroeg geboren. Ik help graag om een ieder mens zich een gelijkwaardig en geliefd persoon te laten voelen en vanuit eigen autonomie keuzes te maken die positieve impact hebben. Flow geven voor het persoonlijke leven in werk & privé en dat heeft daardoor ook zijn positieve uitwerking op de wereld om zich heen. Wees welkom…

‚ÄúOntwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken‚ÄĚ

pexels-jacob-colvin-1757363