Els Bosma

Intuïtieve-leiderschap Coach speciaal voor ambitieuze vrouwen met grootse dromen
Els Bosma

Wie ben je als mens, privé?

Ik ben Els Bosma, en mijn kompas staat richting “positief”, als in, wat er ook gebeurt, hier gaat iets moois uit komen. En deze kompas richting heeft me veel goeds gebracht. Ik houd van verandering, -verandering van spijs doet eten- en ik heb dan ook 3 echt verschillende carrières gehad. Zo ben ik met veel plezier als Tropische Marine Bioloog mijn werkleven begonnen. Daarna ben ik mijn leiderschap kwaliteiten gaan ontwikkelen in de internationale uitgeef wereld, en nu heb ik alweer 5 jaar mijn eigen praktijk als leiderschap coach en RTT therapeut in de binnenstad van Amsterdam. Op mijn woonboot! Wat is te allen tijde de rode draad in mijn leven geweest? Dat juist de verandering buiten je comfortzone je de meest positieve dingen kan opleveren. Tezamen met een gezonde dosis humor en zelfspot. Dat maakt het leven echt om te genieten.

Wat wilde je als kind vroeger worden later?

Geloof het of niet: helikopter piloot! Het leek me super spannend om zo de lucht in te kunnen gaan, en zo vrij als een vogeltje je werk te kunnen doen

-later toen ik me wat meer hierin ging verdiepen, zag ik wel dat dit meer een soort chauffeurs baantje zou worden, al was dat dan wel in super gaaf voertuig. Toch maar iets anders gaan studeren dus.

Waarom ben je coach geworden?

Mijn Why is en zal altijd blijven: hoe kan ik het beste uit het leven halen? En dat doe ik door mezelf altijd uit te dagen: hoe en op welke manier kan ik juist buiten mijn comfortzone op de meeste krachtige en positieve manier groeien? En dit doe ik voor mijn klanten met precies de zelfde passie als ik dat voor mezelf doe.

Wat is je specialisme in coaching?

Ik ben een intuïtieve leiderschapscoach speciaal voor ambitieuze vrouwen met grootse dromen die zichzelf onderweg zijn kwijt geraakt. Die zichzelf niet meer herkennen, omdat dat wat voorheen zo gemakkelijk ging, nu stroef gaat. Dan voel je gewoon dat er iets is wat jou belemmert om stappen te ondernemen. Geen probleem, dit doorbreken we! En wel met Rapid Transformational Therapy, de methode om de zelflimiterende overtuigingen nu voor eens en voor altijd te doorbreken. En dan houdt niks je meer tegen 😊. Want het is mijn doel om er samen met jou voor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen de volgende stap zet in jouw carrière. Dit doe ik door jou te laten zien dat je jouw innerlijke kracht kunt gebruiken als springplank, zodat je daar terecht komt waar je hoort te zijn. De kernwaarden van de positieve psychologie zijn de basis voor mijn coaching. Dit betekent niet dat ik het slechte negeer, maar ik zorg er wel voor dat het je niet tegenhoudt. Ik zet het vuurtje in jou weer aan, zodat je vol zelfvertrouwen verder kunt met jouw carrière. Methodieken: Positieve Psychology Coaching/ Positieve Intelligentie Coaching / Rapid Transformational Therapy

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363