Diana Mos

Als lichaamsgericht werkend coach begeleid ik mensen om de antwoorden op hun vragen van binnenuit te vinden.
Diana Mos

Wie ben ik als mens en als coach?

Warm, zorgzaam, toegewijd, liefdevol. Geaard en nuchter, met een vleugje spiritualiteit. Steunend, motiverend, inspirerend en gezegend met een hoog sensitief vermogen. Dat maakt mij een intuïtieve coach. De verbinding tussen body & mind, voelen en denken, staat centraal in alles wat ik doe. In mijn coaching combineer ik oude wijsheden met moderne mens- en neurowetenschappen. Naast een diversiteit aan bewezen methodes (o.a. Effortless Coaching, Mind Eye Power, Body Mind Release), neem ik mijn persoonlijke ervaringen mee.

Waarom ben ik coach geworden?

Meerdere malen liep ik vast in mijn werk- en privéleven. Niet begrijpend waarom. Ik deed toch juist zo mijn best ‘een goed mens’ te zijn? Uiteindelijk was het Effortless Coaching, wat mij inzichten gaf in het waarom én handvatten om het te veranderen. Vanaf dat moment kon ik écht een blijvende transformatie doormaken. Van overleven naar voluit leven. Gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil. Het roer ging om.

Want al wist ik dat ik goed was in mijn vak (marketing en communicatie), echte voldoening haalde ik daar niet meer uit. Wél uit het coachen en aansturen van medewerkers. Uit het versterken van collega’s. Ze (nog) meer in hun kracht zetten. Met ze samenwerken om iets te veranderen, te verbeteren, te vernieuwen. Ze van de ‘automatische piloot’ afhalen en ertoe bewegen leiderschap over hun werk en hun leven te pakken. Dit besef en mijn eigen positieve ervaringen met coaching, zorgden ervoor dat ik stopte met mijn baan als manager en vol ging voor het prachtige beroep van coach.

Wat is mijn specialisme in coaching?

Ik begeleid mensen bij allerlei thema’s: van stress, burn-out, hsp, vitaliteit, transformatie, tot andere levens- en loopbaangerelateerde vraagstukken. Ik werk alleen niet vanuit het thema. Ik geloof namelijk, dat het niet gaat om het oplossen van het specifieke thema dat aan de buitenkant zichtbaar is. Veel meer gaat het om wat er van binnen speelt. Om wat de innerlijke oorzaak is van dat waar je tegenaan loopt en/of naar verlangt. Om gedachten, gevoelens, angsten of onzekerheden die je belemmeren. Het is mijn missie mensen bewust van te maken van die innerlijke oorzaak en ze praktische doeltreffende tools aan te reiken om dit te doorbreken. Zodat ze gaan staan voor wie ze willen zijn en gaan doen wat ze gelukkig(er) maakt.

“Uit het hoofd, naar je hart. Want dat klopt altijd.”

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363