Aster Ancher

Een variatie aan specialismen op het gebied van coaching.

Aster Ancher

Wie ben je als mens, priv├ę?

Hallo mijn naam is Aster Ancher en ik woon in Apeldoorn. Ik heb 3 dochters die studeren, dus thuis heb ik een stuk minder zorgtaken. Dat vind ik aan de ene kant heel fijn omdat ik nu meer vrijheid, ruimte en rust ervaar, maar aan de andere kant moet ik er enorm aan wennen, veel minder rumoer en gezelligheid in huis. Ik ben een actief en sportief mens die een goede balans kan vinden tussen in- en ontspanning. Dat is erg belangrijk voor mij om goed in mijn vel te zitten. Ik houd erg van tennissen en yoga, maar ook koken doe ik graag!

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Als kind wilde ik piloot worden, lekker de wijde wereld in, op avontuur, een vliegtuig besturen. Het leek me zo fascinerend om die vrijheid te ervaren in de lucht. Toch ben ik een hele andere kant op gegaan, wat ook uitstekend bevalt gelukkig!

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Ik ben coach geworden nadat ik 15 jaar in diverse functies bij de ABN AMRO bank heb gewerkt. Na mijn laatste functie daar als loopbaancoach heb ik ervoor gekozen mijn eigen praktijk te gaan starten. Het 1 op 1 gesprekken voeren met cli├źnten gaf zoveel voldoening dat ik zeker wist dat ik voor mezelf wilde beginnen. Dit doe ik ondertussen 17 jaar. Ik vind het een uitdaging mensen te begeleiden in hun ontwikkeling, ze leer zelfvertrouwen te krijgen en krachtiger te worden. Daarnaast leer ik mijn cli├źnten omgaan met veranderingen en stress. Ik vind ik het mooi om te zien hoe klanten na coaching beter in staat zijn keuzes te maken, zowel in hun loopbaan als priv├ę, zodat ze beter in hun vel zitten en meer werkplezier ervaren. Dat levert mij weer veel werkplezier op.

Wat is jouw specialisme?

Mijn specialismen in coaching zijn:

  • Zelfvertrouwen en grenzen stellen
  • Stressgevoeligheid
  • Loopbaanvragen: wat wil ik en wat kan ik
  • Omgaan met veranderingen
  • Balans werk en priv├ę: inspanning en ontspanning
  • Lifestyle: hoe slaap, beweeg en eet je
  • Moeders met het dilemma carri├Ęre en kinderen

ÔÇťOntwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werkenÔÇŁ

pexels-jacob-colvin-1757363