Annemarie Stallinga

Life coach, reiki & holistisch therapeut

Annemarie Stallinga

Dromen worden werkelijkheid

In mei 2021 verhuisde ik met mijn gezin van de grote stad naar een klein dorpje, van 86m² naar > 2000m². Mijn droom werd hiermee werkelijkheid. We creëerden een plek om te delen, op zoek naar verbinding en ontmoeting. Deze verhuizing is het resultaat van een intense reis. Ik ben het leven VOL aangegaan en heb geen genoegen genomen met de makkelijke weg. Het leven omarmen met alles wat daarbij hoort. Regelmatig verdwaald of vastgelopen... Pijnlijk soms en toch genoot ik ook van die momenten in het volste vertrouwen dat het me weer iets prachtigs ging opleveren. Dat is ook hoe ik in het leven sta en hoe ik naar mezelf en de ander kijk: 'vol vertrouwen'.

Mijn motto

Vroeger was mijn voornaamste motto dat ik het mensen naar hun zin wilde maken (en daarmee mezelf ook). Zin geven. Zinvol zijn. Zin in het leven. Dat is onveranderd. Het had nooit een specifieke vorm. Ik handelde op gevoel en met een creatief brein dat altijd mogelijkheden zag. Ook daarin is weinig veranderd. 😉 Met mij ga je op avontuur. Ik droom, doe groots en spring als ik voel dat het het juiste moment is.

We doen het samen

Ik ben een mentor, een inspirator, een zacht patser, een veel-vrouw, goudeerlijk en open. Ik werk met het motto ‘je gaat me aan het hart, dus ik spaar je niet’. Ik haal het beste in de ander naar boven. We doen het samen. Ik werk holistisch, met alles wat bij jou hoort. Met behulp van aanraking, zachtheid, creativiteit, een recht-voor-z’n-raap aanpak en systemisch- en energetisch werk kijken we samen wat jij nodig hebt.

Je bent ontzettend welkom

Ik zie mensen. Ik zie jou. Dat raakt. Dat is wat ik te doen heb. Echt in verbinding zijn met mensen, je gezien en gehoord voelen, samen ervaren en groeien. Vanuit vrijheid en vol liefde. Heb jij het gevoel dat een belangrijk deel van jou nog ongezien blijft? Hou je jezelf (onbewust) nog in? Ben je regelmatig overprikkeld of heb je de neiging om alles naar je toe te trekken? Voel je de behoefte om meer te luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft? Of je intuïtie? Heb je behoefte aan een zetje? Of voel je gewoon dat je bij mij aan het juiste adres bent… Je bent ontzettend welkom! Ook als je niet weet waarom.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363