Saskia Bakels

Coach voor life, werk en relatie vraagstukken.

“Vanuit zelfbesef en vertrouwen in eigen potentieel bouwen aan een betere wereld.”

Saskia Bakels

Wie ben je als mens, privé

Ik ben Saskia, geboren en getogen Utrechtse. Bovenal een nieuwsgierig en bevlogen mens. Een levendige vrouw die zich nog altijd als een klein meisje kan verwonderen, kan dansen alsof het de laatste dag is en die haar hart op de tong heeft. Voor mij zijn verbinding en betrokkenheid van net zo’n groot belang als vrijheid en autonomie.

Na ruim 25 jaar in diverse managementrollen gewerkt te hebben bij een grote Utrechtse verzekeraar ben ik nu al weer jaren zelfstandig coach en trainer. Persoonlijke en zakelijke groei loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben altijd wel iets aan het leren, ontdekken of doen. Of dit nu in een studie, boek, de natuur of een reis is. Er zijn voor mij vele manieren om mijn nieuwsgierigheid te voeden, mijn eigen wijsheid mee aan te vullen en vooral het leven door te ervaren. Ik hou van uitdaging en voel mij stevig verankerd in wie ik ben.

Wat is jouw specialisme?

Met veel plezier, enthousiasme, kennis en ervaring begeleid ik mensen, teams en organisaties in hun persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Speerpunten hierin zijn leiderschapsontwikkeling, communicatie en energie.

Mijn aanpak richt zich op het ontdekken van jezelf en (meer) eigendom nemen over jezelf en je leven. Onder andere door patronen (in bijv. denken, gedrag, communicatie en relaties) te ontrafelen, te onderzoeken wat je nog dient en wat juist niet en nieuwe vrije keuzes maken die jou laten groeien en bloeien. Van overleven naar bewust, vrij en voluit leven. Met levenslust, plezier, energie en in verbinding. Daar waar je regelmatig vastloopt kom je met mij een stuk(je) verder.

Dit doe ik vanuit brede vakinhoudelijke expertise zoals o.a. psychologie, systemisch werken (opstellingen), transactionele analyse, neuroliguistisch programmeren (NLP), moeiteloosheid, mindfulness, narratieve begeleiding en energie-, intuïtie- en lichaamswerk. Vanuit mijn jarenlange management achtergrond ben je bij mij ook aan het juiste adres voor zakelijk leiderschapsontwikkeling en teamdynamiek.

Mijn persoonlijke 'why'

Het is mijn missie om mensen te inspireren ten volle te leven en levensenergie vrij te laten stromen. Vanuit het besef dat de mens is gemaakt om zich te blijven ontwikkelen, te groeien. Deze groei komt voor een groot deel uit zelfkennis, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

Dit voedt begrip en compassie, voor jezelf en voor de mensen om je heen en vormt daarmee de basis voor vertrouwen en verbinding. Omdat je leven van jou is!

Mijn why is mensen weer in contact brengen met wie ze ten diepste zijn, volledig beschikkend over hun eigen krachtbronnen, potentieel en levensenergie. En zo de wereld elke dag een klein beetje mooier maken.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363