Roos Litjens

Human Design coach voor individuen en teams.

Roos Litjens

“WIE JIJ ECHT BENT EN HOE JE OPTIMAAL COMMUNICEERT LEKKER PRAKTISCH MAKEN”

Dat is waar ik voor sta als mens en wat ik wil bijdragen. Op zich een serieuze zaak en dat kenmerkt ook wel een groot deel van wie ik ben, maar niet zonder de boordnodige lichtheid en humor!

DE MENS ALS UITDAGENDE PUZZEL

Moeilijke puzzels oplossen vond ik als kind al leuk en dat is nog steeds zo en ik denk dat de mens wel de meest uitdagende puzzel is. In het oplossen van die puzzel kan ik alles van mezelf kwijt. Door goed te luisteren kan ik met mijn invoelend vermogen, intuïtie en logica het beste in jou naar boven te halen. Je ook bewust te maken van jouw schaduwkanten die groei blokkeren en nodig zijn om jouw hart en ziele kwaliteiten optimaal in te zetten in de wereld.

WIL JIJ JE COMMUNICATIE VERBETEREN?

Als kind vond ik de communicatie van mensen vaak erg verwarrend en soms nog steeds. Ik voelde vaak iets anders dan wat mensen vertelden of op een andere manier lieten zien. Misschien herken je dat ook wel. Wanneer ik dat nietsvermoedend aangaf, werden mensen boos, want wat ik dacht, dát was niet zo. Dat is een grote worsteling geweest in mijn leven. Het heeft me jaren gekost om uit elkaar te halen wat van mij is en wat van de ander. Ik moest blijven zoeken totdat ik mijzelf, de ander en onze communicatie steeds beter begreep. Die vruchten deel ik graag met je.

 

JOUW ROUTEKAART LEREN KENNEN

In 1997 ontdekte ik het Human Design systeem en later de Genekeys. Beide systemen hebben mij het meeste inzicht gegeven in hoe wij als mens functioneren en zijn de basis van waaruit ik werk. Ik analyseer jouw persoonlijke blauwdruk, de talenten waarmee hier bent geboren en je conditionering. Vervolgens zoek ik zorgvuldig naar de juiste woorden en toon om jouw essentie te raken.

Ik zet alles in wat nodig is voor jou om persoonlijk en zakelijk beter te presteren.

Met Human Design en Genekeys als basis help ik individuen en teams en geef workshops en trainingen.


“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363