Pascal Rouwenhorst

Coach voor loopbaanvragen, talentontwikkeling en stress (preventie)

Pascal Rouwenhorst

Wie ben je als mens, privé?

Positief en betrokken met een enthousiaste en actiegerichte levensinstelling. Ik woon, samen met mijn man en bejaarde poezendame, in het mooie Haarlem waar ik volop geniet van alle bourgondische pareltjes en de prachtige natuur in de omgeving. Heerlijk om lange wandelingen te maken in de duinen en langs het strand. Met familie en vrienden breng ik graag veel tijd door en ook in de sportschool en op de golfbaan ben ik regelmatig te vinden. Ik houd van lezen; ter ontspanning en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Je kunt me niet blijer maken dan met mooie reizen maken, zowel in Europa als verder weg. Met Zuid-Afrika met stip op nummer 1; wat een prachtige natuur.

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Ik wilde als kind bij de landmacht of bij de politie; afwisseling, beweging, anderen helpen en doorgaan waar anderen stoppen. Dat toekomstbeeld heb ik best lang gehad en ik heb de nodige open dagen afgelopen. Uiteindelijk is het iets anders geworden, al zijn de kenmerken voor mij nog steeds passend (met een iets andere invulling).

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Na 25 jaar in de financi√ęle sector als communicatie specialist heb ik de sprong gewaagd en ben ik als ZZP-er gestart. Sindsdien heb ik mijn nieuwe passie gevonden in het coachen van mensen bij loopbaan gerelateerde vraagstukken en geef ik persoonlijke effectiviteitstrainingen. Hier word ik zo ontzettend blij van. En dat gun ik iedereen! Waar zit plezier & voldoening bij jou in? Wat zijn jouw interesses & talenten? En wat heb jij ervoor nodig om dit zo goed mogelijk terug te laten komen in je werk? Niks mooiers dan samen op ontdekking te gaan en stappen te zetten.

Wat is jouw specialisme?

Coach voor loopbaanbegeleiding, (preventie) stress & burn-out, talent & motivatie analyse (TMA), persoonlijke effectiviteit coaching & training.

‚ÄúOntwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken‚ÄĚ

pexels-jacob-colvin-1757363