Monique Geerders

Coach die je helpt bij het (weer) leren luisteren naar je hart

Monique Geerders

Wie ben je als mens ?

Ik ben een liefdevolle, energieke en krachtige vrouw die graag in de natuur loopt met haar hond. Daar haal in mijn rust en inspiratie uit. Dans, yoga, Qigong, meditatie, ademhalingsoefeningen zijn manieren voor mij om me op mezelf af te stemmen. Op deze manier kan ik me verbinden met de mensen om me heen. Mijn interesse heeft altijd al gelegen in het ontdekken en bewandelen van het pad van mensen: ‘Wat beweegt mensen en hoe komen zij in beweging?’

Wat wilde je als kind vroeger worden later?

Als jong meisje had ik één droom: ballerina worden. Ballerina ben ik niet geworden, maar dans heeft altijd een rode draad door mijn leven gevormd. Door te dansen en bewegen breng ik mijn lijf in contact met mijn gevoel, met mijn hart. Body en mind in verbinding met mijn hart, dat brengt mij bij mijn passie en innerlijk vuur. Dat is wat ik graag over wil brengen op anderen.

Waarom ben je coach geworden?

Vijftien jaar heb ik als docent en zorgcoördinator gewerkt in het praktijkonderwijs. Na een scheiding en een burn-out moest ik mijn kaarten opnieuw schudden. Ik stelde mezelf de vraag: waar ben ik zelf in het hele verhaal? Ik wilde gaan doen waar ík gelukkig van word: mensen begeleiden en coachen op hun weg naar verandering, zelfbewustzijn en geluk.

Wat is jouw specialisme in coaching?

Voor echte verandering moet je (weer) leren luisteren naar je hart. Want jouw hart weet allang wat je echt wilt! We zijn tenslotte zo gewend om vanuit ons hoofd te denken. Ik help je de stilte op te zoeken, zodat je leert luisteren naar wat je hart je zegt. Daarvoor gebruik ik diverse technieken uit Effortless Coaching, TA, EFT, Mind Eye Power. Wat het oplevert? Een hoger bewustzijn, meer zelfvertrouwen en veerkracht.

Hier ben ik voor jou!

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363