Kerim Albudak

Coach voor carrière, life en relatie vraagstukken.

Kerim Albudak

Wie ben je als mens, privé?

Mijn naam is Kerim Albudak, 42 jaar, geboren in het mooie Rotterdam. Ik houd me graag bezig met sporten zoals surfen, Crossfit, duiken en hardlopen. Ook volg ik lessen voor Bachata dansen en beoefen ik Yoga. In beweging zijn en persoonlijke groei lopen als een rode draad in mijn leven. Onlangs ben ik, na een avontuur van 15 maanden in het buitenland wonen, reizen en online coaching geven, weer terug op Nederlandse bodem. Voordat ik dit avontuur aanging had ik mijn huis verkocht, bijna al mijn spullen weggedaan en een one-way ticket geboekt zonder een plan. Het plan was dat er geen plan was. Dit voelde ontzettend vrij! Het was echt een geweldige ervaring!

Wat is jouw specialisme?

Ik richt mij op carrière, life en relatie vraagstukken. In mijn werk als coach help ik mensen en teams met persoonlijke en professionele groei, relationeel herstel en met algehele welzijn. De coaching gaat over individuele en relationele emotionele regulatie d.m.v. RETeC (Relatie Emotie Therapie en Coaching) en daarmee de verandering binnen je gevoelswereld. Want als je er goed over nadenkt: hoe we ons voelen bepaalt in grote mate ons gedrag en laat zich niet goed bijsturen met je denken. De verandering zal moeten gaan over hoe je je voelt. Gezonde emotie regulatie stelt ons in staat om niet vast te lopen in emoties en patronen. Het stelt je in staat om opluchting te voelen, je vrij te voelen en het helpt je om beslissingen te nemen die goed zijn voor jou, je eventuele partner en gezin. Naast RETeC ben ik opgeleid en getraind in o.a. NLP, Neuro-semantiek, Systemisch Werken/Familieopstellingen en Meta-Coaching.Deze opgedane kennis, mijn ervaring als manager en met leiderschap binnen het bedrijfsleven en mijn praktijkervaringen als professioneel coach zet ik graag in om diepgaande patronen te doorbreken en duurzame gedragsverandering te faciliteren. Zodat je kunt floreren in je werk, je (intieme) relaties en het leven! Het is namelijk ook een inspirerende manier van coaching. Ik help ook met het bereiken van dromen, bepaalde levensdoelen of help die te ontdekken.

Mijn persoonlijke 'why'

In mijn werk als coach maak ik van dichtbij mee hoe coaching  de levens verandert van mijn cliënten. En dat maakt mijn werk als coach ontzettend betekenisvol. Het draagt bij aan mijn missie. Mijn missie om samen een verenigde wereld te creëren. Een wereld waarbij mensen veel gelukkiger zijn met zichzelf en in verbinding zijn. Een wereld waar we samen onderdeel van zijn.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363