Irene Pennings

Leefstijlcoach

Wie ben je als mens, privé?

Ik woon met mijn vriend en 2 zoontjes in Haarlem. Nu ze beiden naar school gaan, komt er meer ruimte komt voor mijzelf en mijn praktijk. Ik hou van rust, natuur, beweging en gezond eten. Vrijwel wekelijks ben ik in de duinen te vinden om mijn hoofd leeg te maken en in mijn lijf te komen. Met een opgeladen batterij en vol nieuwe ideeën kom ik weer thuis. Ik vind zelfontwikkeling belangrijk. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen van mijn klanten, vrienden, boeken en podcasts. En natuurlijk mijn gezin als grootste spiegel.

Wat wilde ik vroeger graag worden?

IJsjesverkoper ;).

Waarom ben ik coach geworden?

Jarenlang leefde ik in standje ratrace met een drukke baan, volle agenda en een bak medicijnen voor mijn darmontsteking. Op een bepaald moment werkte dat niet meer. Ik ging me verdiepen in leefstijl en gezonde voeding. Er ging een wereld voor me open. Binnen 3 maanden was ik verlost van buikpijn en vermoeidheid. Dit vond ik zo waanzinnig, dat ik dit wilde delen met anderen.

Ik wil mensen laten ervaren, hoe ze met de juiste leefstijl en mindset zelf het heft in eigen hand kunnen nemen. Veel mensen geven gas met de handrem erop. Dan loopt je batterij langzaam leeg en verschijnen er steeds meer vage klachten. Ik leer mensen hoe je goed voor jezelf zorgt, in een wereld vol stress en afleiding.

Wie ben ik als coach?

Ik begeleid mensen met allerlei fysieke en stressklachten door te kijken naar de onderliggende oorzaak. Ik leer hoe je jezelf in 5 minuten van stress kunnen bevrijden. En ik leer welke aanpassingen in jouw leefstijl het verschil gaan maken. Dit is voor iedereen anders en altijd op maat. Daarnaast help ik mensen transformeren, door te kijken naar de onderliggende oorzaken van hun emoties, gedrag en overtuigingen. Ik zet jou graag in je kracht. Als iedereen in zijn kracht staat, leven we in een prachtige wereld.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363