Gaby Limberg

Vitaliteitscoach
Gaby Limberg

Wie ben je als mens, privé?

Ik ben Gaby Limberg en woon samen met mijn vriend in Groenlo. Ik kan enorm genieten van de prachtige natuur, het maken van mooie (verre) reizen en sportief bezig zijn. Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als energiek, enthousiast en ook rustig, zorgzaam en respectvol.

Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent en wat jou beweegt. Wanneer ik mensen echt zie en hoor en hen de ruimte kan bieden voor hun verhaal, ontstaat er iets moois. En wat is er mooier om mensen te zien groeien en bloeien, doordat zij zelf tot nieuwe inzichten zijn gekomen!

Wat wilde ik als kind worden?

Ik wist echt niet wat ik wilde, en bewoog alle kanten op. Ik vond zoveel leuk en was helemaal niet bezig met wat ik later wilde worden. Ik wilde vooral de mensen om mij heen blij en gelukkig maken zodat zij met plezier konden doen wat zij het allerliefste doen. In de vriendenboekjes schreef ik dat ik “juf” wilde worden, omdat dat toch het meest in de buurt kwam. Het leuke is dat inmiddels zo’n 12 jaar RPM (spinning) les geef en daar heb ik een paar jaar geleden Pilates bij opgepakt.

Waarom ben ik coach geworden?

Na jarenlang bij verschillende organisaties als HR adviseur te hebben gewerkt, werd ik geconfronteerd met een reorganisatie en kwam ik zelf in een burn-out. Ik voelde me niet vitaal en niet gelukkig. In mijn omgeving zag ik ook steeds meer mensen in een burn-out terecht komen. Ik wilde mensen weer blij en gelukkig maken. Hiervoor had ik wel eerst aan mijn eigen vitaliteit en geluk te werken. Ik zocht zelf een coach die mij begeleidde, volgde diverse coach-opleidingen, vergrootte mijn netwerk en besloot een baan te zoeken dat beter aansloot bij de thema’s geluk, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. En nu werk ik als geluks- en vitaliteitscoach, hoe gaaf is dat!

Wat is mijn specialisme?

Als coach begeleid ik mensen bij het herstellen van de verbinding met zichzelf, zodat zij vandaar uit keuzes kunnen maken die dienend zijn aan hen. Alle wijsheid zit al in ons en ik help graag om deze wijsheid op te diepen. Hierbij maak ik vooral gebruik van de positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, mindfulness en access bars. Een mooie mix van de werking van het hoofd en het gevoel, het gebruik van woorden en juist geen woorden. Jij hebt de regie en ik reis met je mee. Samen gaan we op zoek naar de positieve ervaringen, wat gaat er al goed en wat wil je nog verder laten groeien of versterken.

“Alle geluk en wijsheid zit al in je! Ik help je graag om al dat moois in jou naar boven te halen, zodat jij stralend, gelukkig en vitaal door het leven gaat.”

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363