Femke Gielis

Coach voor levens- en carrière vraagstukken | Designer van ontwikkelprogramma’s.
Femke_Gielis

Wie ben je als mens, privé?

Mijn sleutelwoord is harmonie. Ik hou ervan als iets gevoelsmatig ‘klopt’. Vaak zijn dit de kleine momenten: een ontspannen kop koffie in de tuin, mijn zoontje die iets eigenwijs zegt, de eerste bloesem in een magnolia boom, een terras op een mooie zomeravond. Ik woon met mijn man en twee zoontjes in een klein dorp vlakbij Nijmegen. Uit alle ramen van mijn huis zie ik prachtige natuur; dat maakt me elke dag opnieuw weer gelukkig. Mensen en hun beweegredenen vind ik interessant: wat maakt dat iemand iets zegt, zich op een manier gedraagt of bepaalde keuzes maakt? Mijn kracht is dit vanuit een zuivere nieuwsgierigheid, zonder oordeel, te onderzoeken. Het feit dat iedereen anders is en tegelijkertijd ook weer niet, boeit me enorm.

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Ik zie vaak mensen die niet écht hun eigen keuzes maken. Soms zijn ze zich daar niet eens bewust van. Of ze durven niet, of ze weten niet hoe. En dan voel ik direct een drive om beweging te initiëren: zodat je Nee zegt tegen wat jou niet past en vooral Ja zegt tegen wat jou wel past. Zodat je keuzes maakt die naar jouw eigen zin zijn, ook al is dat soms een beetje eigenzinnig. Want als je in verbinding staat met jezelf, kom je het beste tot je recht. Voor jezelf, én voor de anderen om je heen.

Wat is jouw specialisme?

Als life coach help ik je met zowel levens- als carrièrevraagstukken: ik zie werk en privé als één geheel. Ik hanteer de Creative Consciousness® methodiek, wat in de basis gaat het om het bewustzijn van – en daarmee in verbinding staan met – jezelf. Hoe gaat het écht met mij? Wat is belangrijk voor mij? Hoe zorg ik goed voor mezelf? Waar zit ik vast en kan ik beweging creëren? En hoe doe ik dat vervolgens concreet? Elke sessie creëren we een context waarin jij je vertrouwd, open en geïnspireerd voelt én tot concrete actiepunten komt. Ik beschik over een toolbox met bewustzijns-, ademhalings- en hartconnectie oefeningen die ik inzet afgestemd op jouw situatie. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar ervaring met het creëren van ontwikkelprogramma’s voor tal van doelgroepen en bedrijven. Met deze ervaring ontwikkel ik op maat programma’s en begeleid ik groepen en teams rondom thema’s als duurzame inzetbaarheid, optimaliseren samenwerking en persoonlijk leiderschap. Een voorbeeld hiervan is de workshop ‘Generatiedenken’ die ik vanuit CoachRegie heb ontwikkeld.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363