Elly van Exel

Coach voor individuen en teams bij persoonlijk en professioneel leiderschap

Een levenslange toewijding aan groei en verbinding

 

Ik heb altijd een grote waarde gehecht aan genieten van het leven en nieuwe avonturen aangaan, wat direct verband houdt met mijn kernwaarden: ontwikkeling, delen, verbinden en vrijheid. Mijn levenslange leergierigheid en passie voor persoonlijke ontwikkeling hebben me veel geleerd. Deze vergaarde kennis deel ik actief om mensen met elkaar in verbinding te brengen.

Ik ben de trotse moeder van drie volwassen kinderen die mijn leven op verschillende manieren hebben verrijkt en me de vaardigheden hebben bijgebracht om met liefde, geduld en vertrouwen de uitdagingen van het leven te trotseren. Door mijn levenservaringen ben ik tot het inzicht gekomen dat je vaak sterker bent dan je aanvankelijk denkt, dat er altijd keuzes zijn en dat jij de regisseur van je eigen leven bent.

Wat was mijn kinderdroom?

In mijn kinderjaren koesterde ik de droom om stewardess te worden. De elementen van vrijheid, avontuur, het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontdekken van diverse culturen spraken me enorm aan. Echter, het leven nam een andere wending en ik koos voor een studie Nederlands Recht. Ik heb vervolgens vele jaren in het hoger onderwijs gewerkt in diverse functies, waaronder docent, opleidingscoördinator, projectleider en onderwijsmanager. Daarnaast runde ik een eigen bedrijf waarin ik parttime werkte als coach. Na een tijd realiseerde ik me dat ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling niet volledig kwijt kon en besloot ik om fulltime in mijn eigen bedrijf als trainer en coach te werken.

Waarom koos ik voor coaching?

Je kunt de richting van de wind niet veranderen, maar wel de stand van je zeilen. Net als iedereen ben ik uitdagingen tegengekomen in mijn leven, waardoor ik zelfvertrouwen en veerkracht heb ontwikkeld. Dit is wat ik anderen ook gun: zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap en het vermogen om de regie in eigen handen te nemen.

Van Exel Training, Coaching & Advies

In mijn bedrijf richt ik me op het coachen en trainen van individuen en teams op het brede gebied van persoonlijk en professioneel leiderschap. Dit omvat onder meer het verbeteren van samenwerking, het versterken van persoonlijke en professionele effectiviteit, loopbaanvraagstukken, het ontwikkelen van soft skills en het leiden van teams. Ik heb mijzelf verder gespecialiseerd in systemisch coachen en systeemdynamieken binnen organisaties en families. Met behulp van organisatie- en familieopstellingen help ik jou (en je team) om diepere patronen te ontdekken en te doorbreken.

‚ÄúOntwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken‚ÄĚ

pexels-jacob-colvin-1757363