Caroline van Lelyveld

Coach voor loopbaanbegeleiding

Caroline van Lelyveld

Wie ben je als mens, privé?

Positief, een doorzetter, ik denk altijd in opties en mogelijkheden en probeer situaties altijd naar iets positiefs te draaien. Ik kan enorm luieren en series bingewatchen en daarnaast ga ik graag op avontuur, liefst met mijn gezin (man en 2 zoons) en/of met vrienden. Een mooie reis of lekker verdwalen ergens en op een terrasje belanden, nieuwe dingen meemaken en op nieuwe plekken komen.

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Actrice! Daarnaast nog een tijdje schoonheidsspecialiste. Als middelbare scholier wilde ik graag bij een internationale organisatie werken die zich voor een goed doel inzet. Met dat doel ben ik ook Bedrijfskunde gaan studeren, een brede studie waar ik nog steeds veel aan heb in mijn huidige werk als loopbaanadviseur.

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Voor mij is het heel belangrijk dat iemand zich gezien en gehoord voelt, iedereen doet ertoe. En om dan op de juiste plek te komen waar je het naar je zin hebt, lol kan maken en echt merkt dat je waarde toevoegt, dat het belangrijk is dat jij daar bent. Daar draait het voor mij om. Want dan voelt iemand zich welkom, gewaardeerd en kan groeien en ontwikkelen. Ik zie het als mijn rol om een tijdje met iemand mee te lopen, te luisteren, mee te denken in opties en mogelijkheden en dan kan iemand weer door.

‚ÄúOntwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken‚ÄĚ

pexels-jacob-colvin-1757363