Angelique Ebbinkhuijsen

Coach voor loopbaan, talentontwikkeling en stress preventie

Angelique Ebbinkhuijsen

Wie ben je als mens, privé?

Ik ben Angelique Ebbinkhuijsen. Enthousiast, nieuwsgierig, gelijkwaardig, liefdevol confronterend, oprechte interesse voor de ander en samen doelgericht! Ik houd van diepgang in gesprekken, dromen over mogelijkheden en mensen met elkaar verbinden. Veel passie voor wat de ander beweegt, de verschillen en het waarom daarvan. Reizen vind ik geweldig, nieuwe culturen en de natuur ontdekken. Dit doe ik graag samen met mijn man en twee dochters; Eline en Sofie. Het waarderend perspectief staat bij mij altijd centraal: iedereen heeft talent! En ook; een eigen keuze over hoe om te gaan met wat er gebeurt; "If you change the way you look at things, the things you look at change”.

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Vroeger wilde ik graag het leger in. Het leger betekende voor mij; beweging, verandering, ondernemen, avontuur, daadkrachtig zijn, anderen helpen, vrijheid en doorzetten. Mooi om te ervaren dat ik deze kernwaarden ook nu goed terug kan vinden in mijn werk als zelfstandig coach.

Waarom ben je coach geworden?

Bewust zijn van mijn persoonlijk eigen keuze heeft mij enorm veel gebracht als mens, moeder, professional, vriendin, dochter en partner. Meer balans, positieve energie en werken vanuit talent en bevlogenheid is wat het mij heeft opgeleverd. Als coach begeleid ik graag anderen in het ontdekken van en bewegen naar die bewuste eigen keuze.

My Change Coaching

Als coach geef ik inzicht in wat er echt aan de hand is! Samen kijken we op een andere manier naar jezelf of de situatie en maken we een plan om zaken anders aan te pakken. Meer vanuit jouw regie, talent & energie, met als doel duurzame positievere resultaten voor jou en je omgeving! Loopbaan, talentontwikkeling en stress preventie vraagstukken, daar krijg ik als coach veel energie van. Deze energie deel ik graag met jou en/of met jouw team!

“See the good, the better, the possible”

Zonnige groet, Angelique

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363