Sandra Broertjes

Zelfstandig (team)coach en trainer. Ik begeleid mensen bij het herontdekken van zichzelf, als mens én als professional.
Sandra Broertjes

Wie ben je als mens, privé?

In de zomer van 2021 hebben mijn vriend en ik ons heerlijke huis in mijn geboortestad Arnhem verruild voor een unieke plek, midden in het bos van Apeldoorn. Een prachtige kans die we, samen met onze 2 dochters, met beide handen hebben aangegrepen. Een heel avontuur, oncomfortabel én kloppend tegelijk. En wát is het fijn om ons gezinsleven, werk en leven vorm te geven in de natuur.

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Als kind was ik altijd al buiten óf op de tennisbaan en vooral bezig met dromen over wie ik zou zijn als ik later groot was. Genietend, lachend en dansend door het leven, een warm nest voor een gezin en fijne mensen om me heen. Al van jongs af aan bleek ik een mensen-mens, met gezelligheid, leergierigheid en een enthousiaste, voorwaartse energie. Ik merkte ook dat al die verschillende mensen allemaal op hun eigen manier bijzonder waren, maar ze dat vaak zelf niet eens doorhadden.

In 2015 als zelfstandige (team)coach en trainer gestart

Dat ging eigenlijk als vanzelf. Ik begeleid nu mensen bij het herontdekken van zichzelf, als mens én als professional. Mijn eigen rugzak is goed gevuld, met de nodige ervaringen, pijnlijke lessen, tools en prachtige opleidingen. En wát ben ik dankbaar voor die rugzak en het continue blijven ontdekken van dat verrassende kanten van mezelf. Daarom ben ik nu hier, op mijn eigen plek in de wereld, stevig en veerkrachtig.

Balans tussen voelen, denken en intuïtie

Ik werk in mijn praktijk met wat zich aandient. Dus ik heb geen vaste programma’s. Dat betekent dat ik vaak buiten in de natuur ben, systemisch en energetisch werk of juist met praktische opdrachten kom. Ik werk graag met nieuwsgierige mensen die willen leren, ervaren en open staan voor nieuwe perspectieven. Dus mensen die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Zelf sta ik met beide benen stevig op de grond en ervaar ik balans tussen voelen, denken en intuïtie. Ik neem een gezonde dosis humor mee (lachen moet!), daag je uit en ga een liefdevolle confrontatie zeker niet uit de weg.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363