Nadine Beuzenberg

Coach voor loopbaan en professionele effectiviteit
Nadine Beuzenberg

“Doen wat je goed doet”

Geboren in de randstad, woonachtig in de Achterhoek. Een randstad vluchteling noem ik mijzelf ook wel. 5 jaar geleden een bewuste keuze gemaakt om de ruimte, natuur en rust op te zoeken. Samen met manlief, 3 kinderen en hond neergestreken op een prachtige plek in het Montferland. Zelfontwikkeling is voor mij een way-of-life. Mijzelf uitdagen om naar mijn innerlijk kompas te luisteren, pijnstukken aangaan, naar mijn intuïtie luisteren en risico’s durven nemen.

Wat wilde je als kind vroeger worden later?

Als kind wilde ik politie-te-paard worden, dolfijnen trainen of geleidehonden opleiden. In ieder geval iets met dieren, daar was en ben ik nog steeds dol op. Zo werk ik graag met paarden, honden en zie je mij veel wandelend door het bos. Ik was me er toen niet van bewust maar terugkijkend is in die tijd mijn interesse in intuïtieve ontwikkeling en energetisch werken ontstaan.

Waarom ben je coach geworden (je big WHY?)

Zelfontwikkeling loopt als een rode draad door mijn leven. Mijzelf (mogen) zijn, keuzes maken, opleidingen volgen, werkzaamheden uitproberen, mijn werk en leven op mijn manier inrichten. Ik weet wat voor mij belangrijk is, daar probeer ik dichtbij te blijven. En wanneer ik open en eerlijk ben naar mijzelf, kom ik ook zuiver over in houding en gedrag. Vanuit daar kan ik goed voor mijzelf zorgen, maar ook van toegevoegde waarde zijn voor een ander. En dat is nou net de reden waarom ik (loopbaan)coach ben geworden. Om ook andere hierin te mogen ondersteunen.

Wat is jouw specialisme in coaching?

Mijn begeleiding richt zich op het stimuleren van jezelf zijn, handelen naar dat wat voor jou belangrijk en waar je voor wilt staan.

  • Zingeving en werkgeluk
  • Loopbaan coaching
  • Professionele effectiviteit
  • Mobiliteit en Outplacemant

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363