Maya Kalis

Maya Kalis

‘Een Copiloot voor de buitenwereld, een reisleider voor jouw binnenwereld’

Ik ben Maya kalis, een ‘multidimensional’ met een blonde krullenbos! 43 jaar, woon in Heemstede, samen met een man van Italiaanse afkomst, waarmee ik twee kinderen heb van 7 en 9 jr oud. Ik houd van ‘t leven, ik houd van mensen en steeds meer van mezelf! Ik heb een onuitputtelijk nieuwsgierigheid voor alles wat groeit en bloeit, voor alles wat onzichtbaar is, maar er wel is. Heb een onderzoekende geest, 1001 interesses, ben veelzijdig, creatief en eigen-wijs. Ik bewandel graag mijn eigen unieke pad. Ook als ik jou coach.

Mijn coachkracht

Mijn basis ligt in de fysiotherapie, orthomoleculaire geneeskunde en Integratieve therapie. Op dit moment wandel ik regelmatig met mensen mee op hun persoonlijke ontwikkel pad in de vorm van coaching. Zo dankbaar en mooi om dit iedere keer weer te mogen doen en mee te maken! Daarnaast heb ik de afgelopen 17 jaar verschillende commerciële rollen vervuld in het bedrijfsleven. Dit draagt allemaal bij aan de persoon wie ik nu ben en ik blijf mezelf daarbij verrijken met cursussen, workshops en mooie gesprekken over het leven met mooie mensen die mij ook een spiegel voorhouden.

Hoe we samen op pad gaan

Hoe klein of groot je coachingvraag ook is; we vertrekken gewoon met wat zich aandient in het moment en kijken vanuit daar wat jij nodig hebt. Samen onderzoeken wat voor jou werkt en bijdraagt aan jouw wens. Ik kan voor jou een inspirator zijn, een spiegel, een luisterend oor, een vrager en een doorvrager, een ideeëngenerator, een verbinder, een samenvatter, een copiloot voor als je gaat vliegen, een reisleider wanneer jij jouw binnenwereld gaat ontdekken. Mijn rugzak is gevuld met kennis, wijsheid, tools en een berg liefde. Mijn is doel dat jij volop jouw licht kan laten schijnen!

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363