Marjolein Loman

Keuzecoach, gespecialiseerd in Touch of Matrix

Marjolein Loman

Wie ben je als mens, privé?

Ik ben een spontane en blije vrouw. Ik sta (meestal) in het middelpunt van mijn leven en doe voornamelijk dingen waar ik blij van word. Ik ben loyaal en trouw aan mijzelf en mijn vrienden. Ik vind ontwikkeling van mijzelf belangrijk evenals dingen ‘anders doen’ en avonturen. Ik houd van gezelligheid, van gesprekken die ergens over gaan. Elke ochtend zet ik mijn intentie voor die dag en elke avond ben ik dankbaar voor wat er in mijn veld zichtbaar is geworden. Ik woon met 2 vrienden en 4 katten in Hoeve Buitengewoon Bewust in Holtheme.

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Ik had echt geen idee. Als het maar niet saai op kantoor was ergens… Ik ben 15 jaar directiesecretaresse geweest.

Nu inspireer ik mensen op allerlei manieren

Ik ben coach geworden, omdat ik heel goed tussen de regels door kan lezen, aan kan voelen wat het echte ‘probleem’ is; juist oppikken wat er niet gezegd wordt. Al heel snel was duidelijk dat mensen het fijn vonden met -of tegen- mij te praten. Door enkele rake vragen te stellen gaf ik ze handvatten om de situatie anders te bekijken & wat er nog meer mogelijk was. Het geeft me een goed gevoel mensen te kunnen inspireren op welke manier dan ook.

Werkelijk alles begint met een keuze

Ik ben keuze-coach, omdat volgens mij alles, werkelijk alles begint met een keuze. Of dit nu gaat om het loslaten van een trauma, een overtuiging of een patroon, het voortzetten -of juist beëindigen- van een relatie, verandering van werk(gever), loopbaan, totale omscholing en/of jezelf willen ontwikkelen. Alles begint met de keuze dat je het zoals het nu is, niet meer wilt. Maar hoe dan wel? En wat is er mogelijk? 

Touch of Matrix behandelmethode

Heel vaak ‘weten’ we met ons brein wel hoe we het willen, maar lukt het gewoon niet om verandering in ons leven aan te brengen doordat er onbewust allerlei patronen en overtuigingen meeschijnen die zo’n automatisme zijn geworden. Touch of Matrix (behandelmethode gebaseerd op de kwantumfysica) werkt in de 95% onbewustzijn en kan daar -net als bij een computer- de onbewuste systemen en programma’s opschonen en resetten. De combinatie met coaching geeft snelle, magische en onverwachte resultaten. Ik hou ervan als mensen weer gaan stralen.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363