Marion Werger

Stress & burn-out coaching, ademcoaching, persoonlijke ontwikkeling coaching, yoga, mindfulness en meditatie.

Marion Werger

Wie ben je als mens, privé?

Marion (1968), woonachtig in Borculo, moeder van 2 heerlijke zoons. Bewandelt het levenspad, voelt zich een wereldburger en houdt van muziek, reizen, wandelen, dansen, theater, film en stilte. Als student ontdekte Marion al de kracht van yoga, adem en meditatie als tegenhanger van een vol hoofd en vol leven. Nu is het onderdeel van haar werk geworden om mensen hierin te begeleiden. Mensen omschrijven haar als inspirerend, betrouwbaar, enthousiast, levendig, energiek, moedig, open minded, organisator en nieuwsgierig.

Een rugzak op voelt als thuiskomen

Op de vraag wat wil je laten worden, riep Marion als 4-jarige ‘’zuster in de ontwikkelingslanden en onafhankelijk’’. Haar reisgeest heeft ze van haar moeders familie waar veel paters en nonnen in de missie zaten. Op haar 18e begint zij zelf met reizen. Een rugzak op voelt als thuiskomen. Grote reizen volgden tussen studie en werk naar Zuid-Midden Amerika, Azië en Afrika. Twee en een half jaar woonde en werkte Marion als sociaal maatschappelijk werkster in Kenia en later één jaar met haar gezin in Nepal waar ze werkte als yogadocent en retreats gaf. Van hieruit is in 2013 ook Yogareizen naar Nepal ontstaan. Al meer dan 150 mensen zijn met haar mee geweest naar dit prachtige land.

Waarom coach geworden?

Marion heeft een achtergrond als verpleegkundige en sociaal cultureel werker en was jarenlang werkzaam in de zorg, welzijns- en culturele sector. Daar heeft ze vele mensen begeleid in persoonlijke groei, veranderingen, culturele ontwikkeling en heel veel projecten opgezet. Na meer dan 10 jaar werken met asielzoekers en vluchtelingen als casemanager bij het COA nam ze afscheid en begon ze aan haar eerste loopbaan / coach opleiding. Waarom, om het zo logisch was. Haar loopbaancoach zei vanaf het eerste moment; ‘volgens mij moet je gewoon op mijn stoel zitten’. Vervolgens startte Marion met haar eerste opleiding tot loopbaancoach/trainer. Inmiddels heeft ze al meer dan 15 jaar haar praktijk met Coaching & Yoga en nu ook Ademwerk. Balans van binnen en buiten door in beweging te komen en te verstillen. Zijn in plaats van doen, in ontspanning en openheid mogen leven.

Wat is jouw specialisme?

Lichaamsgericht werken uit het (volle) hoofd gaan, terug naar het lichaam naar de adem. Verkennen wie of wat we echt zijn en van hieruit leven en keuzes mogen maken.
  • Stress & burn-out coaching
  • Ademcoaching
  • Persoonlijke ontwikkeling coaching
  • Yoga – mindfulness – meditatie

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363