Laura de Lange

Ben jij op zoek naar meer rust, energie en ruimte?

Coach | Energie werker | Psycholoog 

Laura de Lange

Leuk je te ontmoeten

Hoi Ik ben Laura

Zo’n 15 jaar geleden deed ik volledig mee met het gehaaste leven. Werd ook ik geleefd door de drukte van de dag. Ik ging maar door, door en door. Ik had een eigen bedrijf, werkte in de wetenschap en ronde tussendoor ook nog mijn Master voor psychologie af. Ik deed wat ik dacht dat ik moest doen. Nee zeggen of überhaupt grenzen stellen was iets wat ik niet kon. En dan had je nog het oordeel van de ander, ‘oh wat zullen ze wel niet van mij denken’. Deze manier van leven heeft mij uiteindelijk de das om gedaan. Mijn lichaam heeft mij een halt toegeroepen door aan de handrem te trekken. En juist daar begon mijn zoektocht.

Ik ben mijn eigen pad gaan bewandelen.

Het werd tijd dat ik echt iets met de alarmbellen ging doen. Als psycholoog kwam ik bij de psycholoog terecht. Wat ik in de begeleiding miste was verbinding. Echt contact met mijzelf en anderen. Daardoor ben ik mij gaan verdiepen en nog verder gaan ontwikkelen in allerlei verschillende methodes. In ademwerk, in meditatie, in energetisch werk, noem het maar op. Eigenlijk in de eeuwenoude spirituele wijsheden. Nu ervaar ik rust, geluk en ben ik zoveel meer in verbinding met mezelf en anderen. En bepaal ik veel meer mijn eigen leven en leef ik in flow.

Ik gun jou ook een pad met helderheid, rust en ruimte. Maar ook echt de verbinding met jezelf en anderen.

Wie ben ik om je dit allemaal te vertellen?

Nou alles wat ik met je deel is gebaseerd op mijn eigen zoektocht. Dit leerde me zoveel, over wat wel en niet werkt. Deze praktische ervaring en inzichten deel ik graag met jou. Maar ook mijn jarenlange ervaring in begeleiden van anderen. Door de combinatie van het wetenschappelijke en de eeuwenoude spirituele wijsheden zie ik hele mooie resultaten. Ik blijf dat fascinerend vinden.

Het is tijd om te verbinden!

Laura buiten het werk

Wanneer ik niet met al mijn passie aan het werk ben. Dan vind je me in de moestuin of wandelend in de bossen. Of swingend met mijn allerliefste dochter en zoon in de woonkamer. Of ben ik iets van hout aan het maken, een pergola, moestuinbakken of een speelhuisje voor de kinderen. Of ben ik gezellig aan het lunchen met vriendinnen.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363