Jacqueline Brouwer-Blok

Loopbaancoach voor meer energie en werkplezier.

Jacqueline Brouwer-Blok

Wie ben ik als mens, privé?

Als “Arnhems meisje” ben ik jaren geleden naar Deventer verhuisd om daar te gaan samenwonen met Peter. Na een uitstapje van 10 jaar naar Brabant wonen wij sinds 2015 samen met onze Golden Retriever ,Ode, in Diepenveen. Mijzelf blijven ontwikkelen doe ik graag, o.a. door het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen. Ook vind ik het leuk om samen met onze hond Ode nieuwe trainings-uitdagingen op te zoeken. Door het wandelen met hem kwam ik tot nieuwe inzichten en heb ik de stap gezet om wandelcoaching aan mijn aanbod toe te voegen, zodat er zowel letterlijk als figuurlijk (loopbaan)stappen worden gezet. Lezen is een van mijn andere hobby’s en dat komt goed van pas bij mijn vrijwilligerswerk voor de Stichting VoorleesExpress. Als vrijwilliger help ik kinderen die moeite hebben met taal d.m.v. het samen lezen en door hen voor te lezen. Erg leuk om te doen!

Wat wilde ik als kind vroeger worden?

Als kind had ik het idee dat ik “schooljuf” wilde worden. Anderen helpen nieuwe dingen te leren en zich zo te ontwikkelen, dat vond- en vind ik uitdagend en inspirerend! Toen ik niet in het onderwijs maar in het bedrijfsleven terechtkwam, koos ik voor de rol van personeel & organisatieadviseur. In die rol had ik de kans zowel de medewerkers als de leidinggevenden te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, bij het werken aan een goede samenwerking en het behalen van goede resultaten.

Waarom ben ik coach geworden?

De rol van personeel & organisatieadviseur heb ik met veel plezier binnen diverse profit- en non profit organisaties vervuld. De switch van p&o adviseur naar loopbaancoach maakte ik jaren geleden omdat ik mijzelf, o.a. door gesprekken met een loopbaancoach, realiseerde dat het voor mij belangrijk is dat mensen in een organisatie tot hun recht komen en datgene kunnen doen waar zij goed in zijn. Daar lever ik graag een bijdrage aan.

Wat is mijn specialisme?

Als loopbaancoach begeleid ik enthousiaste professionals vanaf 35 jaar die gemotiveerd zijn om aan hun eigen ontwikkeling te werken, bij het (nog) beter benutten van hun talenten. Mijn coaching gaat over jou in jouw werk en werksituatie en maakt direct en op een praktische manier duidelijk waar jij tegenaan loopt en wat oplossingsmogelijkheden zijn.

Het doel: uitdagend werk in een omgeving waar je óók zélf ruimte kunt creëren om jouw werk op jouw manier te organiseren. Je leert (meer) zelf de regie te nemen, ervaart meer energie en werkplezier en dat draagt weer bij aan jouw duurzame inzetbaarheid.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363