Irma van Reem

Coach voor burn-out en stressklachten / rouwbegeleiding.

Irma van Reem

Wie ben je als mens, privé?

Samen met mijn man en onze hond Puk, woon ik in Elst Gelderland en we leiden een druk en liefdevol leven waarin genieten en niets uitstellen ons motto is. We hebben twee prachtige dochters die in Nijmegen wonen en nog studeren.

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Toen de artsen mij als kind vertelden dat ik veel kans maakte om in een rolstoel te belanden door een aangeboren afwijking aan mijn knieën, wist ik zeker dat dat echt nóóit ging gebeuren. Ik voelde dat weten zó diep maar kon het logischerwijs nog niet plaatsen. Die connectie werd bevestigd doordat mijn moeder mij, tussen alle operaties door, meenam naar tal van alternatief genezers. Zij vertelden mij dat ik spiritueel was en een enorme energie om mij heen had waar ik iets mee zou gaan doen. Na een intense tijd veel later in mijn leven nam ik de ruimte om ècht naar binnen te keren. Ik volgde diverse holistische opleidingen in de toegepaste psychologie. Ik werd energetisch therapeut, rouwtherapeut (incl. systemisch werk), Reiki Master en Spinal Touch Facilitator. Ik zocht verdieping op loslaten en positieve gezondheid en ik ben ”de eeuwige student van het leven.” Het mooie is dat ik doe waar ik heel blij van wordt: mensen begeleiden die zoeken naar verbinding, heling, balans, en versterking van zichzelf.

Ik kan jouw coach zijn

Jouw spiegel en begeleider en ik maak ruimte waarbinnen jij keuzes voor jezelf kunt maken. Dat deel start altijd met het ‘nu’. En precies hierin zit jouw kracht en connectie met heling, transformatie en persoonlijke groei. Er is niemand meer verantwoordelijk voor hoe jij in het leven staat dan jij. Mijn kijk is holistisch, systemisch, spiritueel, vol liefde en met een vleug humor.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363