Bonnie Förster

Tijdens onze sessies leer ik je om beter in verbinding met jezelf te zijn. Om vanuit hoofd, hart en buik te leven en in je kracht te zijn.
Bonnie Förster

Wie ben je als mens, privé?

Ik ben een ontdekkingsreiziger, altijd benieuwd naar het waarom, hoe en wat. Nieuwe mensen, andere gewoonten, vreemde culturen, bijzondere perspectieven en afwijkende gedachtegangen. Ik vind het (bijna) allemaal interessant en leerzaam. Ik woon samen met mijn lievelingsmens en onze kinderen, hond, poezen en veertien kipjes buitenaf in het mooie Bornerbroek.

Wat wilde je als kind vroeger worden?

Straaljagerpilote en chirurg leken me als negenjarige geweldige beroepen. Zo’n supersnelle grote machine besturen en snijden in het menselijke lichaam om problemen op te lossen. Dat laatste doe ik, maar op een andere manier. Tijdens mijn werk als communicatie expert en lobbyiste bleek mijn talent te liggen in het verbinden van mensen met verschillende belangen. En het verbinden van mensen met zichzelf. Wat er dan gebeurd, is het mooiste dat er is: samen werken, samen zijn, vanuit je eigen kracht. Dat doe ik nu als leiderschapscoach en strategisch sparringpartner.

Waarom ben je coach geworden? (je big WHY)

Ik ben op aarde om geluk te beleven en één van de manieren om dat te ervaren is coachen. Daarom zet ik mijn kennis en ervaring in om mensen te helpen dichterbij zichzelf te komen. Wanneer je authentiek en congruent bent, voeg je waarde toe. Zowel aan je eigen leven als dat van de mensen om je heen en maak je de wereld een leukere plek.

Wat is jouw specialisme?

Mijn coachees zijn mensen of teams die een volgende stap willen of gaan zetten, professioneel of privé. Soms is die stap duidelijk zoals bij een manager die directeur wordt. Soms niet, bijvoorbeeld bij een team waar het niet lekker loopt. Tijdens onze sessies leer ik je om beter in verbinding met jezelf te zijn. Om vanuit hoofd, hart en buik te leven en in je kracht te zijn. Dat is het mooiste wat er is: leven vanuit je kracht en in flow.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363