Annemarie Renkens

Levens- en loopbaanvraagstukken

Annemarie Renkens

Wie ben je?

Ik ben een energieke, daadkrachtige, intuïtieve, enthousiaste en warme vrouw. Ik haal veel inspiratie uit de natuur tijdens wandelen, wielrennen of zeilen en vind het heerlijk om lekker te koken en er samen van te genieten. Daarnaast zijn boeken een grote bron van mijn inspiratie.

Wat wilde je als kind vroeger worden later?

Vroeger wilde ik lerares worden en vond kunstschaatsster en architect ook interessant. Vervolgens ben ik levensmiddelentechnologie gaan studeren en heb ik 24 jaar in deze industrie gewerkt in diverse functies van productontwikkelaar tot management.

Waarom ben je coach geworden?

Ik arriveerde op een punt waarin ik passie en vervulling miste als R&D directeur. Door persoonlijke ontwikkeling, diverse opleidingen van NLP, yoga, intuïtie, coaching, PTG en veel reflectie heb ik mijn patronen doorbroken. Als coach en trainer heb ik een missie om jou te inspireren je innerlijke kracht te gebruiken en regie te nemen over je leven. Luisteren naar mijn innerlijke stem en voelen waar mijn talenten het beste tot uiting komen leidde tot mijn transformatie.

Wat is jouw specialisme in coaching?

Door mijn ervaring in diverse lagen van organisaties in het bedrijfsleven weet ik vaak wat er speelt en is mijn specialisme breed. Expertise gebieden zijn trauma, PTG (Post Traumatische Groei), rouw, burn-out, angst en vertrouwen, persoonlijk leiderschap en effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, transformatie, teamontwikkeling. Mijn coaching is vooral intuïtief met aandacht en belangstelling voor jou. Daarnaast gebruik ik diverse technieken waarin jouw lichaam, ademhaling, gedachten, overtuigingen en patronen centraal staan. 

Jij bent van harte welkom.

“Ontwikkelen is een must voor goed, betekenisvol werken”

pexels-jacob-colvin-1757363